Президент України Володимир Зеленський заявив про намір вакцинуватися від Covid-19 разом з українськими військовослужбовцями.

Про це він написав на офіційній сторінці в соціальній мережі Інстаграм у середу, 10 лютого 2021 року. Глава держави також опублікував фотографію, на якій тисне руку і вручає нагороду військовослужбовцю Збройних Сил України.

Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official
Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official

"Вакцинуватимуся з нашими військовими. Верховний Головнокомандувач має зробити саме так. #covid19 #Ukraine #forum_ukraine30", - написав Володимир Зеленський. Володимир Зеленський

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський проявив турботу про студентів, попіклувавшись про умови для них. Зокрема, глава держави заявив, що "У студентів мають бути всі умови, щоб добре їсти та спати, бо на сесії немає часу ні на те, ні на інше.".

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, котли та плити стали "жерти" вдвічі більше газу, українцям не по кишені: "Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на суттєве погіршення якості газу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчорашній випускник лейтенант "Хмара" опинився на передовій під носом в окупантів: "Готові відбити ворожу атаку". Лейтенант Дмитро "Хмара" лише пів року тому закінчив навчання

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.