Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу виставили спокусливий ролик, який раніше їх кумир вже публікувала в своїх Сторіс. Так, артистка вже досить довгий час інтригує новими кліпом і піснею "Скандал", які обіцяє представити 12 лютого в якості подарунка для численних фанатів до Дня всіх закоханих 14 лютого.

Красуня показала коротенький ролик із закулісся зйомок, позуючи в дзеркальному танцювальному залі і примірявши лише облягаючий костюмчик для йоги рожевого кольору з чорними вставками і "хижим" зміїним принтом, а також глибоким декольте.

Зірка похвалилася натуральною красою без краплі макіяжу на обличчі, а також блиснула пишними грудьми і струнким тілом, розтягуючись на підлозі. Тіна жартівливо назвала свою свіжу роботу "Шкандаль" замість "Скандалу", а режисер додав, що в кліпі Кароль буде "марнославною і маніпулятивною".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Ми запрошуємо вас на зйомки нашого кліпу на пісню... "Шкандаль"!", - жартує Тіна

"Тіна буде в образі марнославної, маніпулятивної... В образі себе!"

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль