У Криму батько з порушенням психіки задушив свого 7-річного сина.

Про подробиці події розповідають росЗМІ.

Повідомляється, що інцидент стався в місті Сімферополь. Відомо, що загиблий хлопчик ріс у благополучній родині з матір'ю і батьком, проте кілька місяців тому останній перехворів пневмонією, після чого у нього почалися порушення в психіці. Євген став дратівливим і депресивним. А в січні поточного року чоловіка відправили на 2 тижні в психіатричну клініку.

Після лікування Євген з'їхав від сім'ї. Зі школи 7-річного хлопчика забирала бабуся - мати Євгенія. Сам же чоловік зізнався матері, що народження дитини було помилкою і шкодує про те, що піддався на вмовляння батьків про укладення шлюбу.

Якось раз Євген попросив свою дружину про дозвіл забрати сина зі школи. Вона дала згоду, однак після цього чоловік перестав відповідати на телефонні дзвінки. Жінці зателефонувала мати чоловіка і сказала, що дуже переживає за онука, оскільки днями її син задушив собаку і поводиться агресивно.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Коли родичі і поліція прибули в квартиру, де знаходився Євген, вони виявили тіло першокласника. За фактом смерті хлопчика правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею "Вбивство".

Нагадаємо, що у Києві патрульні врятували життя чоловікові, який мав намір вчинити самогубство.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Київщині копи розкрили жорстоке вбивство жінки та затримали зловмисника. 48-річний чоловік убив багатодітну матір, сиротами залишилися четверо малюків.

Також Знай.иа писав, що у Тернополі спортивний інструктор розстріляв дітей.