Наставник "Ліверпуля" Юрген Клопп не зміг приїхати на похорон своєї матері через карантин.

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп втратив найріднішу людину - у нього померла мати. Про це повідомляє schwarzwaelder-bote.de.

Мати німецького фахівця з футболу Елізабет Клопп пішла з життя у віці 81 року. Похорон жінки відбувся у вівторок, 9 лютого.

Наставник "Ліверпуля" розповів, що не зміг приїхати на похорон своєї найріднішої людини, оскільки через коронавірусні обмеження його не впустили б до Німеччини.

"Вона означала для мене все. Справжня мати в повному розумінні цього слова. На жаль, через обмеження я не зміг прибути на похорон", - розповів Клопп.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Елізабет Клопп померла у віці 81 року, фото: Klopp
Елізабет Клопп померла у віці 81 року, фото: Klopp

Юрген Клопп з матір'ю, фото з вільних джерел
Юрген Клопп з матір'ю, фото з вільних джерел

Річ у тім, що уряд Німеччини заборонив в'їзд в країну з Великобританії через нові мутації коронавірусу. Через це Юрген Клопп був змушений залишитися в Англії у день похорон своєї матері.

Через обмеження матчі єврокубків, які повинні були пройти в Німеччині, переносять в інші країни.

Нагадаємо, Клопп пообіцяв повернути "Ліверпуль" на верхівку англійського футболу

Як повідомляв портал Знай.ua, Юрген Клопп не зміг стримати яскравих емоцій після перемоги у фіналі Ліги Чемпіонів

Також Знай.ua писав, уругвайський футболіст Гарсія наклав на себе руки