Форварда аргентинського клубу Годой Крус Сантьяго Гарсія було знайдено мертвим у власному будинку в аргентинському місті Мендоса.

Як повідомляє TyC Sports у Twitter, про смерть футболіста стало відомо 6 лютого.

30-річний гравець аргентинського клубу Сантьяго Гарсія кілька тижнів не виходив на зв'язок, після чого був знайдений мертвим. У поліції не було сумнівів, що гравець наклав на себе руки. Відомо, що Гарсія спостерігався у психіатра.

У прес-службі підтвердили інформацію про смерть футболіста клубу і висловили співчуття рідним і близьким Гарсії.

Зазначається, що форвард був дуже затребуваний – непогано проявляв себе в чемпіонатах Південної Америки й отримував багато пропозицій стосовно роботи.

Сантьяго Гарсія був вихованцем уругвайського клубу Насьональ. Разом з командою двічі (2008/2009 і 2010/2011) ставав чемпіоном країни, а в сезоні 2010/2011 року був визнаний найкращим бомбардиром чемпіонату Уругваю.

Футболістом цікавилося київське "Динамо". У 2011 році, за інформацією ЗМІ, Гарсією цікавилися скаути київського клубу, намагаючись переманити футболіста.

На початку 2016 року Гарсія перейшов в аргентинський Годой Крус, провів з ним 91 матч і забив 49 голів, ставши найкращим голеадором команди в аргентинській першості.

Сантьяго Гарсія, фото: Getty Images
Сантьяго Гарсія, фото: Getty Images

Нагадаємо, помер легендарний футболіст збірної Аргентини Дієго Марадона

Як повідомляв портал Знай.ua, помер легендарний гравець київського Динамо Петро Слободян

Також Знай.ua писав, трагічно загинув ветеран футболу Роман Мазур