Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко постала перед фанатами в незвичайному образі з рожевим волоссям.

Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram.

Відомо, що вже кілька років ведуча "Орла і Решки" Регіна Тодоренко проживає і будує кар'єру в Російській Федерації разом з чоловіком Владом Топаловим. Останнім часом телеведуча трохи відійшла від подорожей, приділивши час зйомкам на ТБ і сімейним справам.

Тодоренко також стала одним з членів журі на російському шоу "Маска", де зіркові учасники одягаються в костюми і співають на сцені. Очевидно, Регіна зовсім не проти була змінити подорожі на крісло зіркового детектива, де також знайшла визнання серед глядачів.

Нещодавно вийшов новий випуск "Маски", де Тодоренко вразила фанатів незвичайним образом. Телеведуча одягла костюм відьми, що складається з широкого капелюха і напівпрозорої мереживної сукні. Акцентом образу став рожевий перуку.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Рожевий фламінго 🦩 як мені подобається цей колір 🦩) ",- написала Регіна під фото.

Багато фанатів відзначили, що образ телеведучої дуже йде, а деякі навіть порівняли її з Мадонною.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що схудла Тодоренко опустилася до крадіжки.

Як повідомляв портал Знай.иа, напівгола Тодоренко вискочить на екрани

Також Знай.иа писав, що Регіна Тодоренко поділилася зворушливими фото з маленьким сином.