Кабмін боротиметься із зарплатами у конвертах: як захищатимуть працівників

Український уряд схвалив законопроєкт, який буде ефективніше захищати працівників. Зокрема, буде чітко визначено поняття трудових відносин. Головна перевага даного закону - зменшення незадекларованої праці в Україні, легалізації заробітної плати та посиленню захисту працівників.

Шкарлет пояснив, коли в Україні закінчиться карантин

До кінця лютого школи працюватимуть в умовах адаптивного карантину в Україні. Так, учнів навчатимуть у змішаній формі навчання – очно та дистанційно. Обмеження через епідемію коронавірусу попередньо будуть продовжені ще до 30 квітня. При цьому невідомо, чи будуть зміни у сфері освіти після 28 лютого.

В Україні хочуть скоротити робочий тиждень до 4 днів

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українці звернулися до Президента України Володимира Зеленського з пропозицією ввести в Україні 4-денний робочий тиждень. Автор петиції стверджує, що 4-денний робочий тиждень допоможе стати більш продуктивним, а баланс роботи та особистого життя сприятиме поліпшенню показника "індексу щастя".

Українці почули про підвищення тарифів на 40% і масово скуповують сонячні батареї

В Одесі мешканці багатоповерхівок почали встановлювати сонячні батареї, ймовірно, через підняття цін на електроенергію. Стурбовані мешканці обліпили свої фасади та балкони сонячними батареями.

Гігантський астероїд летить до Землі на швидкості 41 000 км/год

Астероїд пролетить над землею на цьому тижні, і НАСА розповіли, що космічний камінь наблизиться до нашої планети ближче, ніж Місяць. Астероїд відомий як 2021 CO і в цей час рухається через Сонячну систему з вражаючою швидкістю. Аналіз НАСА показує, що астероїд рухається зі швидкістю 11,6 кілометра в секунду.