Відома українська співачка Настя Каменських нагадала фанатам свій весільний образ, показавши зворушливий ролик.

Відповідне відео зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що 23 травня 2019 року Настя Каменських вперше вийшла заміж за відомого українського репера і продюсера Олексія Потапенка. Їх весілля стало переломним моментом в житті співачки в хорошому сенсі. Своє весілля виконавиця згадує з трепетом і жодного разу не поскаржилася на своє рішення.

Нещодавно у Каменських вийшов кліп на пісню "Почуття", в якому вона показала кадри з життя і підготовки до весілля. Одним зі шматочків її роботи співачка вирішила поділитися в соціальних мережах - Настя опублікувала коротке відео, на якому постала у весільній сукні біля дзеркала. У цей момент у пісні звучали слова: "А на руці обручка золота", які відмінно символізують посил ролика.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Деякі моменти і події ми назавжди зберігаємо в пам'яті і в серці - де б ми не були і що б ми не робили. Люблю цей момент у кліпі ❤️", - написала співачка під публікацією.

Фанати прийшли в захват від опублікованого відео, засипавши Каменських компліментами в коментарях:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Настя Каменських поділилася з шанувальниками важливими думками, закликаючи цінувати моменти.

Як повідомляв портал Знай.иа, Настя Каменських показала Потапа з несподіваного боку.

Також Знай.иа писав, що Каменських підготувала для коханих дещо "цікавеньке".