Українська співачка, народна артистка України Катерина Бужинська показалася у відвертій білизні зі скромним народним елементом.

Відповідними фото вона поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Знімки не дарма такі відверті — зірка натякає на скорий День святого Валентина, також відомий як День усіх закоханих. Бужинська одягнена у чорний боді з відкритими плечима і шиєю, який підкреслює її бюст та ніжки. На лямках білизни можна помітити орнамент, який повторюється й у стрічці навколо шиї Катерини. Образ рокової блондинки підкреслюють червоні акценти: червоні "шпильки", червоний плащ і червоні губи.

Родзинкою стало й відео співачки, на якому вона наводить камеру на свою зону декольте, демонструючи обтягнуті білизною груди.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"День святого Валентина - одне з найулюбленіших свят для закоханих. Коли приходить час вибирати сюрприз, варто зробити акцент на більш романтичні речі або щоб вони виявилися особистими і дорогими для адресата. Ви вже готуєте подарунки? 🎁 А що б вам хотілося отримати в подарунок?" — написала Бужинська в описі до фотографії.

Катерина Бужинська, фото Інстаграм
Катерина Бужинська, фото Інстаграм

"Моєму чоловікові подобаються особисті подарунки, наприклад ремінь з ініціалами, класний халат з вишитим його ім'ям, ексклюзивні тапочки 'best Dad" і звичайно ж щось смачне ", - ділиться досвідом у подарунках бувала жінка.

Нагадаємо, Бужинська пояснила головні обряди українців на Старий Новий рік: ворожіння, щедрівки та магічні ритуали.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Melovin в жалобі розповів про наболіле: "Пом'янемо". Співак шокував публіку своїм виглядом

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова влаштувала вечірку для крабів і дала собі волю під проливним дощем: "Нас це очікує всі 10 днів". Оля Полякова зараз відпочиває з сім'єю