24-літня українка Анастасія розповіла, як подолала коронавірус. Дівчина захворіла вслід за своїми батьками, які першими підхопили Covid-19.

Історію дівчини розповіли на сторінці "Сoronainfoua" у соціальній мережі Інстаграм.

"Насправді вірус не був зі мною жорстоким. Пройшло все у легкій формі. Трималась температура близько трьох тижнів та часом боліла голова. Проте на мене ковід вплинув непередбачувано — відчувала себе тюленем. Хотілось лише лежати та дивитись у стелю. Не могла працювати, читати, слухати. Абсолютна тупість у всіх її проявах.", - розповіла Анастасія.

Анастасія, яка перехворіла коронавірусом, instagram.com/coronainfoua
Анастасія, яка перехворіла коронавірусом, instagram.com/coronainfoua

Анастасія розповіла, що смаки у неї під час хвороби не пропадали, але деформувалися. Дівчина постійно відчувала гіркоту у роті, а їжа набула неприємного присмаку. Щобільше, навіть після одужання вона не може нормально споживати колу чи цитрусові. З’явились неприємні різкі запахи, а деякі продукти смердять чимось тухлим.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Лікувалась я під наглядом сімейного лікаря. Всі аналізи брали вдома — приїжджала бригада інфекційного відділення. Дуже вірю, що скоро нам стане легше. А поки вважаю, що маска це okay. І всі правила, які мінімізують шанси захворіти ковідом. Тут лише варто сказати, що бажаю не відчувати вірус на собі, аби повірити. Але це все не жарти, тому дотримуймось правил та пам’ятаймо про дистанцію", - додала вона.

Нагадаємо, котли та плити стали "жерти" вдвічі більше газу, українцям не по кишені: "Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на суттєве погіршення якості газу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчорашній випускник лейтенант "Хмара" опинився на передовій під носом в окупантів: "Готові відбити ворожу атаку". Лейтенант Дмитро "Хмара" лише пів року тому закінчив навчання

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.