Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кілька яскравих фото, запропонувавши численним шанувальникам задавати їй питання, на найбільш захоплюючі з яких зірка із задоволенням відповіла. Так, у артистки поцікавилися, що б вона зробила, якби її чоловік Володимир Дантес, який славиться крім душевних пісень своєю зачіскою, вирішив обрізати волосся дуже коротко. Красуня жартівливо зазначила, що в такому випадку їх сім'ю чекає розлучення.

"- Що буде, коли Вова підстрижеться ну дуже коротко?? Твоя реакція??

- Розлучення!"

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Крім питань про особисте життя Наді нерідко надходять досить дивні: про її переваги у стосунках, фетишах, розмірі грудей та інші. Ось і на цього разу у Дорофєєвої поіцикавилися, як вона відноситься до так званого "фут-фетишу" (сексуальний потяг до ступень). Виконавиця зізналася, що даний напрямок її не приваблює.

"- Як ставишся до фут-фетишу?

- Ну, таке..."

Виконавиця в одній з відповідей видала, чи матюкається вона. Надя зізналася, що слова-паразити з'являються в її лексиконі частіше, ніж хотілося б.

Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva/

"- Часто матюкаєшся?

- Дуже!"

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.