Василь Вірастюк змагатиметься за мандат народного депутата - "слуги" висунула українського спортсмена та актора кандидатом на парламентських виборах.

11 лютого пройшов з'їзд партії "Слуга народу", на якому було висунуто Василя Вірастюка кандидатом у нардепи у 87-му окрузі (Івано-Франківська область).

Під час своєї презентації в статусі майбутнього політика Вірастюк розповів, коли та хто йому запропонував стати кандидатом. За словами спортсмена, балотуватися йому запропонував особисто Володимир Зеленський минулого тижня.

У партії "Слуга народу" його вважають перспективним кандидатом, адже він займається реабілітацією військових після війни, зокрема допомагає з організацією "Ігор нескорених". Цим же Василь Вірастюк хоче займатися і у Верховній Раді.

Почати передвиборчу кампанію Вірастюк планує вже з понеділка, 15 лютого.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

До слова, конкурентами Василя Вірастюка на 87-му окрузі стануть Маруся Звіробій від "Європейської солідарності", багаторічний директор "Буковелю" Олександр Шевченко від партії "За майбутнє" та Руслан Кошулинський від "Свободи".

На запитання Telegram-каналу Pavlovsky News, чи готовий він до можливих брудних політичних боїв за перемогу на 87-му окрузі, Вірастюк відповів:

"Ні. Я звик, як спортсмен, до чесної боротьби".

При цьому Вірастюк розповів, що на Івано-Франківщині більшість бордів з його конкуренткою від "ЄС" Марусею Звіробій невідомі залили фарбою.

Варто нагадати, що 46-річний Василь Вірастюк – багаторазовий володар титулу "Найсильніша людина України". А у 2004 році він став "найсильнішою людиною світу".

Крім цього, Вірастюк є членом збірної України, яка двічі виборювала звання найсильнішої нації світу.

Спортсмен також випробував себе як актор і зіграв у 10 фільмах.

Василь Вірастюк, фото Instagram
Василь Вірастюк, фото Instagram

Нагадаємо, Василь Вірастюк зустрівся з Тіною Кароль

Як повідомляв портал Знай.ua, Вірастюк поповнить лави "слуг" Зеленського

Також Знай.ua писав, Вірастюк показав, як відпочиває в Єгипті