Олександр Пономарьов є знаменитим українським естрадним виконавцем, актором, продюсером і володарем почесного звання "Народний артист".

Чоловік залишається кумиром мільйонів. Лише на сторінці в соціальній мережі Instagram за його життям стежать понад 130 тисяч осіб, з якими зараз він поділився кумедним відео. Якось він викладав гумористичні публікації. Одна з них стосувалася української бабусі з обличчям Путіна, яка бажає всім міцного здоров'я і доброго ранку.

Інше стосувалося хлопця, який смажив яєчню і згодом переборщив з перцем. Зараз же Олександр Пономарьов виклав відео, зняте за допомогою камери відеоспостереження. Чоловік за допомогою лопати вичищав внутрішній дворик від снігу, що навалився, які успішно занурював на машину. Після цього він відвозив його в невідомому напрямку.
Але найсмішніше виявилося в кінці. Адже тільки він приїхав на автомобілі назад до ділянки — з даху будівлі звалилася Нова гора снігу. "Майстерність монтажу відео, але повеселило", "Круто😂", "Умора😃", "😄😄😄", "😀😀🥰👍", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Пономарьов)
Коментарі, скріншот: Instagram (Пономарьов)

Нагадаємо, Пономарьов показав свою "Бусю": тягне в рот все, що погано лежить. Звуть її Ши, і господар зумів зняти як вона вчепилася за вкусняшку, щоб ніхто не відібрав.

Як повідомляв "Знай.ua", Пономарьов затягнув Осадчу в кабінет, поки Горбунов не бачить: "Колючий"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Знай.ua писав, Дзідзьо з Пономарьовим зроблять українок щасливими 1 березня: ось пустуни