Вже з 18 лютого українці матимуть змогу переглянути на всіх платформах телеканалу СТБ короткі історії успішних чоловіків про їхній досвід життя у світі гендерних стереотипів та шляхи обходження їх. СТБ разом із проєктом “Холостяка” раніше презентував цикл історій успішних жінок - “СильнаЯ”, цього разу до каналу приєднався проєкт “Холостяк”, цикл інтерв'ю матиме назву “#Сильний”

Всього глядачі побачать 14 розмов.У центрі кожної - історії успіху і боротьби, розвінчання шаблонів та уявлень про “ідеального чоловіка”.

До проєкту долучилися ресторатор і суддя проєкту «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво; ведучий реаліті «Холостяк» і «Холостячка» Григорій Решетник; ведучий соціального проєкту «Один за всіх» Сергій Костира; бізнесмен, блогер і продюсер гурту TVORCHI Петро Заставний; блогер і підприємець Ваня Кришталь; актор Тарас Цимбалюк; головний Холостяк весни-2021 і бізнесмен Михайло Заливако; блогер Нікіта Добринін; психолог Андрій Козінчук; автор Студії «Квартал 95» Олександр Еллерт; фіналіст проєкту «Холостячка», бізнесмен Олексій Тригубенко; комік Андрій Рибак; морпіх, ветеран війни, власник бренду «Ювелірний татуаж» Сергій Панков; поліцейський Сергій Багаліка.

У недовгих роликах чоловіки встигнуть пригадати історії з власного дитинства, розповісти про свої погляди на родину та що сформувало їх, відрефлексують власний досвід батьківстві. Зокрема, будуть історії про тата в декреті, професії, які суспільство вважає “не чоловічими”, про емоції і сльози, про проблеми з ментальним здоров'ям та звертанням до лікаря.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Напомним, ранее Никита Добрынин рассказал о скуке рядом с беременной Квитковой: "Даже некогда".

Также портал Знай.ua писал, что Никита Добрынин показал, как балует беременную Дашу Квиткову: "Проводим лучшие дни".