Популярний український телеведучий Володимир Остапчук в 2020 році зіграв своє друге весілля після несподіваного розставання з дружиною.

Чоловік не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 400 тисяч чоловік, з якими зараз він поділився кумедним знімком c дітьми. Зараз він є ведучим довгоочікуваного проекту "Маска" на телеканалі "Україна".

"Коли ти і тато, і улюблена принцеса Ельза. Вже цієї суботи найказковіший ефір гіпер-шоу "Маска". Чекаю на @kanalukraina рівно о 21: 00", — написав Володимир Остапчук у підписі до публікації, на якій постав в образі головної героїні повнометражного анімаційного фільму Disney під назвою "Холодне серце" — Ельзи. Однак незважаючи на сукню і косу, все одно можна помітити волохаті груди чоловіка.

Володимир Остапчук, скріншот: Instagram
Володимир Остапчук, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Шоу супер 👏 із задоволенням дивимося", "Будете в костюмі Ельзи?))", "Вай🤤 просто бомба💥 💖 💫", "Чекаю 😍 клас", — написали користувачі в коментарях до публікації.

Коментарі, скріншот: Instagram (Остапчук)
Коментарі, скріншот: Instagram (Остапчук)

Нагадаємо, Володимир Остапчук показав серйозні наслідки ДТП: "Якась падла"

Як повідомляв "Знай.ua", двічі одружений Остапчук похвалився випирає зі штанів чоловічою суперсилою: "Питання дівчаткам"

Знай.ua писав, Остапчук оголився на Мальдівах і показав свій волохатий фрукт. Пара провела в райському куточку перший день. Радісний Остапчук В Instagram ділиться яскравими кадрами з відпочинку.