Дружина Юрія Ткача показала, на що здатен чоловік заради неї.

Зірка студії "Квартал 95" Юрій Ткач відправився з дружиною Вікторією і донькою Лізою на сонячний курорт. Схоже, що зірковому сімейству набридли зима і холод і вони вирішили втекти від сірих буднів туди, де світить сонце, шумить море і лоскоче тіло свіжий бриз.

Такий райський куточок Ткач з сімейством відшукав у Домініканській республіці. На своїй сторінці в Instagram комік вже встиг поділитися яскравими віжео з відпочинку.

Дружина Юрія Вікторія також вирішила показати "рай на яву". Вона забралась на пальму і змусила Юрія влаштувати фотосесію. І варто сказати, що актор справився зі своїм завданням чудово.

Похвалила чоловіка і сама вікторія.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Фото робив @yuriy_tkach. Після цього American women запропонувала зробити нам загальне фото, сказавши, що не кожен чоловік має залізні нерви і готовий робити 100 фото для своєї коханої", - поділилась емоціями Вікторія Ткач.

дружина Юрія Ткача Вікторія, фото: Instagram
дружина Юрія Ткача Вікторія, фото: Instagram

Вікторія також розмістила відео на якому вони з чоловіком "наковтались романтики".

Юрій Ткач з дружиною, фото: Instagram
Юрій Ткач з дружиною, фото: Instagram

Нагадаємо, Юрій Ткач поділився романтичною історією знайомства з дружиною Вікторією

Як повідомляв портал Знай.ua, Юрій Ткач розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також Знай.ua писав, Юрій Ткач раптово змінив національність