Російська співачка, телеведуча, акторка і дружина популярного співака Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва, відома багатьом завдяки участі в українському жіночому поп-колективі "ВІА Гра" з 2004 по 2013 роки, останнім часом стало активною користувачкою Instagram, де продовжує радувати своїх шанувальників.

Цього разу дружина Меладзе опублікувала в соцмережі досить пікантну фотографію. Таким чином Альбіна вирішила згадати бурхливу молодість, коли вона знімалася для чоловічого журналу Playboy в одних стрінгах чорного кольору. Свої пишні груди Джанабаєва прикрила руками. Відвертий образ співачка доповнила масивними сережками та браслетом.

"Привіт з далекого і гарячого літа 2007 😉", - підписала гарячий знімок ексвіагрянка.

Альбіна Джанабаєва, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Пам'ятаю цю обкладинку!!! 🔥🔥🔥 ", "Божечки, яке ретро🔥", "Від такої фотографії можна спалахнути 🔥🙀🤩", - зазначили коментатори.

Раніше ми писали про те, що колишня віагрянка Альбіна Джанабаєва вразила фанатів новою зовнішністю.

Нагадаємо, кохана Меладзе Джанабаєва похвалилася гігантським кільцем - 63 кілограми золота.

Як повідомляв портал Знай.uа, 41-річна ексвіагрянка Джанабаєва заговорила про молодість, що зникає: "Не залишається і сліду".

Також портал Знай.uа писав, що екссолістка "ВІА Гри" Джанабаєва закрутилася з гардемарином, поки Меладзе вдома готує: "Що ж ми накоїли?"