Відомого українського хореографа Григорія Чапкіса терміново госпіталізували 9 лютого. Його син прокоментував стан свого 90-річного батька.

Грег Чапкіс молодший закликав усіх молиться за свого батька в Stories Instagram.

"Будь ласка, моліться за мого батька. Його справи погані", - написав Грег, який проживає в США.

За останній час 90-річний актор втретє потрапляє в лікарню.

У грудні 2020 року йому стало погано і у нього діагностували двостороннє запалення легенів. Танцюрист відчуває слабкість, важко дихати, і при цьому, тести на коронавірус виявилися негативними. Їх було зроблено кілька.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Григорій Чапкіс, фото: Stories Instagram
Григорій Чапкіс, фото: Stories Instagram

Лікарів не вистачає в лікарні, медсестер теж. «У мене зараз страшний страх-це перше. Страх смерті " - каже Григорій Чапкіс.

Варто відзначити, що чоловік знаходиться в групі ризику через вік, тому, йому варто бути більш обережним в цьому плані.

І ось днями він знову опинився в лікарні. Про що сам повідомив у соціальних мережах.

"Сьогодні вночі" швидка" мене знову відвезла в лікарню. Я лежу в реанімації. Діагноз поки не встановлено. Ніби як залишкові явища після запалення легенів. У мене скувало спину і ноги. Важко ходити і важко дихати", - заявив Чапкіс.

Раніше ми повідомляли, Григорій Чапкіс потрапив до реанімації.

Як повідомляв "Знай.uа", Григорія Чапкіса терміново госпіталізували, за тренера" Танці з зірками " переживає вся країна.

Також "Знай.uа" писав, що суддя "Танці з зірками" Григорій Чапкіс знову потрапив до лікарні, син у паніці.