Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Знаменитість порадувала аудиторію архівним спокусливим кадром, зробленим в затишній обстановці. Так, артистка сиділа на диванчику, грайливо закинувши ногу на ногу і примірявши лише спідню білизну червоно-чорного кольору, недбало накинувши поверх білу сорочку-оверсайз.

Красуня засвітила струнку фігуру за якою наполегливо стежить, а також пишні груди, доповнивши жіночний образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах і розпустивши "фірмове" руде волосся.

Зірка дала пораду всім, хто не може протистояти так званому ретроградному Меркурію - виконавиця впевнена, що заспокійливе і бігова доріжка відмінно допомагають. Слава також зізналася, що вже другий тиждень дотримується ЗСЖ і не вживає алкоголь, щоб трохи схуднути.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Якщо не можете протистояти ретроградному Меркурію, дарую простий рецепт:
2 таблетки "Біфрена" + бігова доріжка. Можна в зворотній послідовності😏
Кава-брейки на Просекко вітаються.

пс. оскільки я вже другий тиждень на жорсткому ЗСЖі, за мене теж пригубіть, не соромтеся♪"

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.