Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу виставили спокусливий кадр Тіни з прем'єри кліпу на пісню " кандал", яким зірка інтригувала досить довгий час.

Так, артистка кардинально змінила образ для ролика, примірявши замість "фірмових" елегантних суконь облягаючий комбінезон чорного кольору і навіть змінивши колір очей за допомогою лінз.

Режисером відеороботи виступив Indy Haiit, а ось авторами слів і музики є сама Тіна і аранжувальник Аркадій Олександров. Сама виконавиця вражала пластикою і зізналася, що головний сенс "скандалу" - звільнення від власних внутрішніх перешкод.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"... - Почнемо зі "Скандалу"? Звільнимося від власних перешкод? У цій пісні я залишилася жіночною в почуттях, але стала холоднокровною в своїх висновках. "Скандал" - про сильну дівчину, яка хоче бути слабкою, але тільки поруч з єдиним чоловіком. Позбавлена права на взаємну любов вона повинна бути сильною, просто тому що так треба, - прокоментувала вихід пісні Кароль.

Артистка також назвала головним сенсом "Скандалу" звільнення від власних перешкод. Співачка існує в моменті, коли позбавлення від болю минулого дарує свободу майбутньому..."