Відома співачка розповіла, через що не погоджується на участь у відомому шоу "Танці з зірками". Про це вона розповіла в інтерв'ю Слава+.

Популярність Ірини Федишин зростає з шаленою швидкістю. Її кліпи все частіше "крутять" на музичних телеканалах, а пісні потрапляють в динаміки кращих радіостанцій.

Вона влаштовує концерти, бере участь в шоу і активно веде свій мікроблог в Інстаграмі. До слова, після участі в "Голосі країни" шанувальників у фан-клубі Федишин стало більше. Здавалося б, залишилося піти на "Танці з зірками", і він виросте втричі. Втім, Ірина не поспішає поповнювати ряди знаменитостей, які підкорюють паркет.

І справа не в тому, що доведеться "вивернути" душу заради красивої картинки. Навіть не в тому, що буде надзвичайно важко. Просто якось між зіркою і проектом трапилася досить неоднозначна історія:

"Глядачі не завжди знають правду, тому що іноді вона може нашкодити Виконавцю. Це крута команда і колись я також горіла шоу. Скажу одне-якось у нас були домовленості, закріплені на папері. Втім, організатори в останній момент мені відмовили. Тепер двічі їм відмовила я", - зазначила Ірина

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Ірина Федишин втекла до мільйонерів в екстремальному міні.

Як повідомляв "Знай.uа", напівгола Ірина Федишин розсунула ніжки під пальмами.

Також "Знай.uа" писав, що Ірина Федишин подражнила українців щасливою посмішкою з теплих країв, такою красою.