На початку року співачка Michelle Andrade здійснила відразу дві своїх мрії: стала ведучою першого випуску "Орел&Решка". Новий сезон " на Новому каналі і вперше за довгий час злітала в рідну Болівію.

Упустити можливість відправитися в Кочабамбу до своєї сім'ї дівчина не могла, правда, для цього їй довелося витратити майже половину свого бюджету — безлімітна золота карта дісталася її співведучому, музиканту Олексію Завгородньому (Позитив).

Мішель Андраде, фото: Instagram
Мішель Андраде, фото: Instagram

Вихід із ситуації співачка знайшла швидко-щоб заробити на їжу і хостел, вона співала на вулиці і збирала гроші у перехожих.

"Для мене викликом було співати на вулиці свою пісню, щоб оплатити собі хостел і їжу. Я хвилювалася, не знала, як на це відреагують місцеві, тим більше, вибрала не дуже вдале розташування – кругом було багато продавців, — зізналася Michelle Andrade Новому каналу. - Але люди в Болівії дуже відкриті, і вони мене підтримали! "

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Місцевим жителям настільки сподобалися харизма дівчини, яка виконувала свої пісні, що врешті — решт їй дали рупор-так голосом дівчини могла насолоджуватися вся центральна площа міста Санта-Крус.

Раніше ми повідомляли, підопічна Потапа Андраде потрясла сідницями серед снігу і засвітила зайве.

Як повідомляв "Знай.uа", підопічна Потапа Андраде "забрала" позитиву у Дорофєєвої.

Також "Знай.uа" писав, що Дорофєєва нервово курить, Позитив злився в солодку парочку з Андраде.