Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала на території Російської Федерації, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram.

За її життям стежать понад 430 тисяч осіб. Зараз дівчина з ними поділилася відео, на якому зображена разом з 37-річним актором Романом Полянським. Як виявилося, Аліна Гросу разом з коханим записала пісню під назвою "Полотенце".

"Швидше всi в ютуб!!!🙂 У моєму профілі там у нас з @roman_polianskiy прем'єра пісні та мудрого відео #полотенце ❤️ спеціально для всіх закоханих:) Любіть!!! і будьте щасливі🥰 як ми🙌 🏽 👩❤️👨", - написала вона у підписі до публікації.

На Youtube же, в коментарях до цього відео, вона написала наступне: "Ця пісня - подарунок для всіх тих, хто переживає стан закоханості. Неспроста ми її презентуємо на День Святого Валентина. Рішення записати дуетну композицію було спонтанним. Зазвичай результат таких дій перевершує всі очікування. Ми закрилися на студії, дуріли, знімали ролики, які стали частиною цього mood-відео)".

Аліна Гросу, скріншот: Youtube
Аліна Гросу, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу притулилася грудьми до широкоплечого красеня - українці вже не шкодують зап'ястя

Як повідомляв "Знай.ua", Астаф'єва або Гросу: Бабка з "Маски" змусила українців сумніватися

Знай.ua писав, Аліна Гросу оплакує страшне горе: померла найрідніша