Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі.

Дівчина вирішила креативно привітати численних шанувальників з Днем всіх закоханих 14 лютого заздалегідь, позуючи у власних білосніжних апартаментах. Так, красуня для гарячого відео приміряла прозоре плаття з незвичайним принтом, танцюючи під музику в спальні.

Для додання образу пікантності Ана вирішила не надягати спідню білизну, а тому всі охочі змогли з легкістю оцінити її оголені пишні груди і пружні сідниці. При цьому зірка грайливо підморгувала на камеру і приймала різні спокусливі пози, а також посилала повітряні поцілунки.

До слова, у моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram і дівчина точно знає, чим зацікавити аудиторію, фактично щодня демонструючи оголене тіло. Втім, Ані точно є, що показати - 34-річна зірка невпинно працює в спортзалі, звідки виставляє фото і відео гарячих тренувань, мотивуючи численних прихильниць.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Соціальні мережі - не єдиний спосіб заробітку. Разом з чоловіком Беном Морлендом вона володіє мережею досить популярних фітнес-клубів, а також є засновницею власного бренду спортивного одягу і бікіні.

Ана Чері Гарсія народилася 16 травня 1986 року в Анахаймі, США, провівши фактично все своє дитинство в Каліфорнії. Примітно, що у зірки є індіанське, іспанське та європейське коріння, що і зробило її володаркою незвичайної зовнішності. Знаменитість є і однією з найбільш високооплачуваних Instagram-моделей, а також моделей спідньої білизни.