У п'ятницю, 12 лютого, в Солом'янському районі Києва поблизу дитячого садка стався потужний вибух. За попередньою версією, чоловік підірвав себе гранатою на дитячому майданчику.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Києва.

Відомо, що чоловік помер відразу від отриманих травм. За заявою правоохоронців, інформація про інцидент до них надійшла о третій годині дня. Коли вони приїхали на місце події, то на дитячому майданчику вже лежало тіло чоловіка.

Встановлено, що загиблим є 49-річний киянин. Очевидці розповідають, що чоловік був батьком трьох дітей.

у Києві чоловік підірвав себе гранатою, скріншот з відео
у Києві чоловік підірвав себе гранатою, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зараз фахівці профільних служб з'ясовують всі обставини і походження предмета, який вибухнув. Також проводиться перевірка, за результатами якої справі буде надано кваліфікацію. На місці працюють слідчо-оперативна група, вибухотехніки та інші профільні служби.

Нагадаємо, під Харковом чоловік кинув гранату у вікно 11-річної дитини: "Це замах!"

Як повідомляв портал Знай.uа, у Чернівцях п'яні патрульні зламали хлопцеві руку: тримали в снігу п'ять годин.

Також портал Знай.uа писав, що у США застрелили пранкера, який влаштував розіграш перехожим. 20-річний Тімоті Вілкс зі своїм другом вирішили зняти пранк для свого YouTube-каналу, проте щось пішло не за планом.