Льоша Тригубенко, якого не обрала холостячка Мішина у фіналі телешоу на телеканалі СТБ, пішов “по дівчатах” — ну вірніше, просто погодився на зустріч з фанатками.

Фотозвіт з події він анонсував на своїй сторінці у мережі "Інстаграм".

"Чекаєте на фото з фан-зустрічі?" - зробив опитування серед своєї аудиторії Тригубенко.

Олексій припав до вподоби величезній кількості українців. Глядачам сподобався характер чоловіка, його погляди і вчинки, тому не отримавши головну троянду від Ксенії, Олексій здобув величезний фан-клуб українок усіх вікових категорій. Ажіотаж підігріває ще й те, що чоловік - самотній і мріє про пару.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тому не дивно, що на фан-зустріч Тригубенка прийшла просто неймовірна кількість дівчат. І це в часи кучугур снігу і коронавірусу! Зустріч, за словами Олексія, минула феноменально чудово, він встиг поспілкуватися і пофотографуватися з багатьма дівчатами. Проте Олексій не знає, чи варто викладати ці світлини на загал? Олексію, що ж там за фото, якщо ти непевний, що їх потрібно показувати своїм підписникам?

Нагадаємо, як Еллерт зробив велику послугу колишньому супернику: "Льоха все привезе".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тригубенко розповів про своє кохання: "Моя дружина буде..."

Також портал Знай.uа писав, як Тригубенко вбиває себе небезпечним спортом. Стало відомо, що фіналіст "Холостячки відправився вчитися автомобільному дрифту.