Українці просять знизити тарифи на газ: "Звільнити від ПДВ та інших податків"

Українці звернулися до президента Володимира Зеленського з проханням знизити для населення тарифи на газ власного видобутку, виключивши з нього його вартість, а також звільнивши його від ПДВ та інших податків.

Тарифи на газ, кадр з відео
Тарифи на газ, кадр з відео

В українських школах колапс з англійською мовою: "Не вміють читати в 3 класі"

На сторінці товариство "Батьки SOS"у соціальній мережі Facebook з'явилася публікація, в якій йдеться про "марення", пов'язане з уроками англійської мови в школі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Школа, скріншот: Youtube
Школа, скріншот: Youtube

Розпуск Парламенту і звільнення прем'єра Дениса Шмигаля – одні з вимог до Володимира Зеленського

Тільки-но стартувала П'ята сесія Верховної Ради дев'ятого скликання, як один за одним почали назрівати конфлікти. Не тільки в сесійній залі Парламенту, а й в суспільстві. Одним із найсвіжіших електронних пропозицій, розміщених на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України, торкнулися як дострокового розпуску ВРУ, так і звільнення прем'єр-міністра Дениса Шмигаля та урізання мільйонних зарплат гендиректора "Укрпошти".

Верховна Рада - фото Знай.ua
Верховна Рада - фото Знай.ua

Платні камери у СІЗО від 1699 до 12 тисяч гривень на місяць: як виглядають "спеціальні апартаменти"

Міністерство юстиції України продовжує реалізовувати дещо ексцентричні проєкти, серед яких особливу увагу громадськості привернули платні камери підвищеного комфорту у СІЗО. Як стверджують у відомстві, на них вже вдалося заробити 2 449 443 гривні.

Платні камери у СІЗО, фото "Фейсбук"
Платні камери у СІЗО, фото "Фейсбук"

133 автівки на друзки: наймасштабніша ДТП року забрала життя шістьох людей

У США сталася масштабна аварія, яка цілком може стати наймасовішою дорожньо-транспортною пригодою року. В результаті ДТП розбитими виявилися 133 автомобілі. Щонайменше 65 людей отримали поранення і травми. Ще шестеро - загинули.