Зовсім недавно стало відомо, що "Слуги народу" висунули українського спортсмена і актора Василя Вірастюка в кандидати на парламентських виборах.

Зараз чоловік поділився фотографією свого обличчя з українськими смужками на ньому і розписав кілька пунктів про цю новину.

"✅1. Дякую всім, хто відреагував на новину, що я буду балатуватись у народні депутати! Це абсолютно нормально і навіть добре, що людям болить питання керівництва країною! ✅ 2. Ще раз наголошу, я - патріот України, ніколи не поступався і не поступлюсь своїми життєвими принципами! ✅ 3. Я не продався, та не підліг під когось! Я отримав персональну пропозицію і прохання допомоги особисто від Президента України Володимира Володимир Зеленський , з яким у мене довгий час дружні стосунки і якому я особисто довіряю!", - написав у підписі до публікації Василь Вірастюк.

Василь Вірастюк, скріншот: Instagram
Василь Вірастюк, скріншот: Instagram

Після цього він додав, що політика нечесна і брудна галузь, і він усвідомлює це. Однак сам йде з чітким планом дій. Василь також усвідомлює і те, що в процесі політичної боротьби і після його перемоги на нього виллється багато замовного бруду від політичних опонентів. При цьому Вірастюк здолає це, так як їм рухає висока мета, за його словами.

Василь Вірастюк, скріншот: Instagram
Василь Вірастюк, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, "Найсильніша людина світу" Василь Вірастюк битиметься з Марусею звіробій

Як повідомляв "Знай.ua", Вірастюк став слугою Зеленського і відповів на шквал критики: "Заздрість потрібно заслужити"

Знай.ua писав, Балан В прольоті? Вірастюк стиснув апетитну Кароль у богатирських обіймах