Українська співачка Надя Дорофєєва поділилася з шанувальниками секретами свого макіяжу.

Популярна українська співачка, відеоблогер і дизайнер Надія Дорофєєва є активною користувачкою Instagram, де зібрала понад п'ятимільйонну армію підписників. І оскільки вона просто обожнює зворотний зв'язок зі своїми фанатами, то не минає і дня, щоб співачка не поділилася з ними дописами та кадрами зі свого життя.

Цього разу Надя вирішила трохи заробити грошей напередодні Дня віх закоханих і прорекламувала косметику.

У своїх Insta Stories Дорофєєва показала, як створює свій улюблений мейк - матовий тон і осяйний погляд. Вона розмістила ролик, у якому прорекламувала тональний крем та помаду бренду Fit me.

На кадрах Надя спочатку появляється у піжамі, без макіяжу та зачіски. Танцюючи, вона демонструє перед камерою косметику, якою нібито користується, а потім як за помахом чарівної палички артистка вже постає у "всеозброєнні" - з нанесеною косметикою та з укладеним волоссям.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Щоб підкреслити "тілесний" тон крему, Надя постала в "голому" корсеті.

Надя Дорофєєва, скрін з відео
Надя Дорофєєва, скрін з відео

Надя Дорофєєва, скрін з відео
Надя Дорофєєва, скрін з відео

Надя Дорофєєва, скрін з відео
Надя Дорофєєва, скрін з відео

Нагадаємо, Надя Дорофєєва станцювала у пухнастому снігу

Як повідомляв портал Знай.ua, Дорофєєва поділилася пікантним фото з райського Балі

Також Знай.ua писав, Надя Дорофєєва в одному халаті помчала вночі за оселедцем