Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян порадував багатотисячну армію шанувальників новою публікацією. Схоже, артист захоплюється волейболом і займається спортом зі своїм кумом Сергієм.

Так, на опублікованій фотографії можна побачити, як вся команда, в тому числі Мірзоян, позує в спортивному залі на тлі волейбольної сітки. На наступних кадрах чоловік Тоні Матвієнко вже зображений з кумом. Чоловіки в спортивній формі тримають волейбольні м'ячі. У підписі до фото Арсен подякував другу за "спортрежим".

"Куме, дякую за спортрежим!" - написав під кадрами виконавець.

"Оу!!! Бажаю удачі завтра на снігу!!!", "Зламай ногу", - коментуют пост користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

скріншот з коментарями

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян опинився вночі в чужому місті, Тоні Матвієнко немає поруч: "Зірки запалали". Артист розмістив красиві кадри, на яких можна побачити пальму і зоряне небо на морському узбережжі Brayka Bay.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко показала весілля з Арсеном Мірзояном, Винник - за тамаду: шалена романтика.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко розкрила особисте життя з Арсеном Мірзояном. Співачка віддалася щасливим спогадам.

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян показав перше побачення з Тонею Матвієнко: як голубки.