Відразу з семи українських регіонів прийшли тривожні новини. З'явилася інформація, що через вкрай погану погоду 64 населених пункти залишилися без енергопостачання. Тисячі людей залишилися без світла в той час, коли на вулиці лютує холодна стихія.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій України (ДСНС).

Завірюха, фото: Unian
Завірюха, фото: Unian

"В ніч з 12 на 13 лютого в результаті складних погодних умов через спрацювання систем автоматичного захисту ЛЕП знеструмлено 64 населених пункти в 7 областях, а саме: Львівська - 20, Чернівецька — 15, Тернопільська — 11, Дніпропетровська — 10, Донецька — 4, Кіровоградська — 2 і Одеська — 2", — повідомляють українські рятувальники.

Також за інформацією ДСНС відомо, що до відновлення електропостачання залучено бригади обленерго. Залишається обмеженим рух великовагового та великогабаритного транспорту на окремих ділянках автодоріг Волинської та Івано-Франківської областей.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Для розчищення доріг від Служби автомобільних доріг залучено понад 1 тис. 690 осіб та 1 тис. 420 одиниць спеціальної техніки. Підрозділами ДСНС протягом доби вивільнено зі снігових заметів 520 транспортних засобів (з початку негоди-понад 1 тис. 310 од.)

Раніше повідомляли, українці почули про підвищення тарифів на 40% і масово скуповують сонячні батареї.

Як повідомляв Знай.uа, ходитимемо до туалету в темряві? Українців стривожили новими тарифами на світло.

Знай.uа писав, прості правила економії на електриці: пересуньте холодильник і змініть лампочки.