З Пакистану прийшли дуже тривожні новини. Так, в масштабний збій в електропостачання залишив майже всю державу без світла. Влада намагається запустити електростанцію Tarbela (дамба на річці Інд).

Про це стало відомо завдяки повідомленню Міністра енергії Пакистану Омара Аюба в мережі Twitter.

"Людей закликають зберігати терпіння", - додав міністр.

Темрява в Пакистані, фото: Power Minister Omar Ayub Khan said / / Twitter
Темрява в Пакистані, фото: Power Minister Omar Ayub Khan said / / Twitter

За словами міністра, відключення електроенергії було викликано аварією- "падінням частоти в національній системі розподілу електроенергії". Без світла практично одночасно залишилися міста Карачі, Ісламабад, Лахор, Мултан, Касур та інші населені пункти.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У Мережі вже з'явилися кадри, які публікують самі громадяни. На знятих вулицях і панорамі міста можна побачити тільки силуети доріг, які видно завдяки увшькненим фарам автомобілів.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що в Полтавській області поблизу сіл Калайдинці та Єнківці в Лубенському районі стався вибух на магістральному газопроводі.

Стовп вогню, за словами очевидців події, досягав до 100-150 метрів заввишки. Подію вже підтвердили в АТ "Лубнигаз". У соцмережах також можна знайти відео інцидента. За попередніми даними, постраждалих немає.

Раніше повідомляли, чи були українці? З'явився список пасажирів Boeing 737-500, що розбився.

Як повідомляв Знай.uа, у Харкові новорічні психи вдарили по вікнах багатоповерхівки салютами.

Знай.uа писав, Новий рік почався з АВІА аварії: на житловий будинок впав літак, є загиблі.