Фахівець УЗ-діагностики, а також гінеколог і репродуктолог клініки Reprolife Тетяна Шеплякова відповіла на питання, що цікавить багатьох, про те, чи дійсно можливо, щоб збільшився розмір грудей після прийняття комбінованих оральних контрацептивів, як стверджують деякі дівчата.

Жінка відповіла, що, на її жаль, це неправда. Адже єдине, що може бути правдивим — те, що гормональні контрацептиви затримують рідину. Тому це може бути набряк, але не справжнє збільшення грудей. Про це вона повідомила виданню "Clutch".

Прийом у гінеколога, скріншот: Youtube
Прийом у гінеколога, скріншот: Youtube

Репродуктолог Тетяна Шеплякова порекомендувала звертатися на консультацію до свого гінеколога з питання вибору гормональних контрацептивів і не робити це самостійно.

"Гормональні контрацептиви мають досить велику кількість протипоказань, які необхідно враховувати, щоб уникнути певних ускладнень", - заявила фахівець.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Комаровський попередив жінок, як уникнути раку шийки матки: "Раз на рік". "Крім того, що відомий етіологічний фактор, винуватець хвороби, є ще нереальний метод обстеження, який глобально виявляє клітини на рівні хвороби ще до клінічної стадії раку", — йдеться в інтерв'ю.

Як повідомляв "Знай.ua", безпечні домашні пологи в Україні: лікар пояснила, чому це неможливо. Чому жінки вирішуються народжувати дитину вдома-вони хочуть природного процесу, без зайвих втручань, в комфортній для себе обстановці.

Знай.ua писав, гінеколог розповіла про небезпечну хворобу у жінок: призводить до безпліддя і загрожує операціями