Вже сьогодні, 13 лютого 2021 року, пройдуть перші матчі в українській Прем'єр-Лізі після зимових канікул.

Першими на поле вийдуть "Зоря" проти "Десни", "Минай - Львів", "Колос-Шахтар" і "Динамо — Олімпік". Відомо, що по закінченню першого кола УПЛ, саме київське "Динамо" очолює турнірну таблицю з 30 очками. Далі йде донецький "Шахтар" з різницею в одне очко (29 оч.) та чернігівська "Десна" (23 очки).

Претендентами на виліт же виступають львівські команди "Рух" і "Львів" з дев'ятьма очками в обох. А також Дніпровський "Дніпро-1" (8 очок). "Динамо" і "Шахтар" починають грати проти супротивників о 17:00 за київським часом. І якщо донецький клуб зуміє здобути перемогу, на тлі можливої нічиї київської команди, Луїш Каштру з "Шахтарем" опиниться на першому місці.

Футбол в снігу, скріншот: Youtube
Футбол в снігу, скріншот: Youtube

Однак, згідно з оперативними даними, проведення поєдинку 14-го туру УПЛ проти Колоса зараз знаходиться під загрозою зриву через погані погодні умови. За даними Гідрометцентру, в Ковалівці йтиме сніг, а температура повітря становитиме -12 °C. фінальне рішення буде прийнято не менше, ніж за 1,5 години до початку. Делегат зустрічі Олександр Каденко висловлює сумніви щодо можливості забезпечення якісного стану футбольного газону, після інспекції арени.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

UPD: Матч "Колос" - "Шахтар" перенесено на 14 лютого через погану погоду.

Нагадаємо, в сім'ю наставника "Ліверпуля" прийшло горе

Як повідомляв "Знай.ua", на Super Bowl 2021 хлопець у рожевому купальнику показав свою "кардашьян"

Знай.ua писав, "Динамо" забило гол у ворота "Динамо", матч закінчився 1:0