Альтернативна наука - це безкрайній світ загадок і таємниць. На цей раз дослідники виявили двоволі цікавий факт, який змусить задуматися навіть найчерствіших скептиків про існування позаземної цивілізації. У легендарному творі, давнього літопису слов'ян "Слово о полку Ігоревім" знайшли згадку про криваву Нібіру.

Наближення цієї планети до Землі, нібито, регулярно стає причиною усіляких катастроф і лих. Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "ActualNews".

"Слову о полку Ігоревім" - арт, скріншот: YouTube
"Слову о полку Ігоревім" - арт, скріншот: YouTube

У міфології шумерів небесне тіло під назвою Нібіру є планетою, орбіта якої перетинає Сонячну систему між Юпітером і Марсом один раз на 3600 років. На ній живуть боги аннунаки, які керують землянами.

Офіційна наука відкидає таку можливість, на відміну від прихильників альтернативних гіпотез, які вивчають будь-які факти, здатні підтвердити їхню думку. Так, одним з доказів існування такого астрономічного об'єкта, можуть служити фото і відео матеріали, на яких видно два і більше Сонця.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Слову о полку Ігоревім" - арт, скріншот: YouTube
"Слову о полку Ігоревім" - арт, скріншот: YouTube

Ретельному аналізу піддаються старовинні рукописи, в яких можуть знайтися свідчення існування таємничого небесного тіла. У "Слові о полку Ігоревім" було виявлено наступні слова: "Другаго дни велми рано кровавыя зори светъ поведаютъ; чръныя тучя с моря идутъ, хотятъ прикрыти 4 солнца, а въ нихъ трепещуть синии млънии".

Скептики заявили, що мова йде насправді про відомий ефект гало (ефект ореолу - ред.), який є природним атмосферним явищем. Але фахівці зазначають, що така подія неможлива при одночасній наявності грози і чорних хмар.

Раніше повідомляли, на Закарпатті виявили загадкові "стовпи велетнів": "піднімаються хвилями".

Як повідомляв Знай.uа, посадку НЛО на Землі нишком зняли прихованою камерою: загрозливо наближався до машин.

Знай.uа писав, вчені наблизилися до розгадки таємничого сигналу з космосу: "Скоро ми дізнаємося".