Відома українська виконавиця Тіна Кароль прийшла на інтерв'ю "Русское радио", де розповіла про новий трек "Скандал". Однак, фанати помітили кілька кумедних моментів під час ефіру.

Відповідні кадри опублікував фан-паблік співачки в Instagram.

Відомо, що кілька днів тому у Тіни Кароль вийшла нова пісня і кліп на неї "Скандал". На відео поп-діва постала в незвичайному для себе амплуа, примірявши чорний костюм "з майбутнього". Трек швидко набрав обертів в мережі, тому співачка навіть дала інтерв'ю для "Російського радіо".

Але, крім подробиць прем'єри, фанати Тіни Кароль змогли вловити кілька милих і кумедних моментів, які відбулися під час спілкування з радіоведучими. Зокрема, Кароль сказала, що по-українськи її пісню можна називати "Шкандаль", а перед камерою поводилася дуже мило і стримано.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На останньому відеоролику співачка навіть згадала свою легендарну фразу "А куди я прийшла", показавши атмосферу в радіорубці.

Нагадаємо, що Тіна Кароль підлила масла у вогонь черговим "доказом" своїх відносин з Даном Баланом. Виконавиця показала, як Дан Балан цілує їй ноги.

Як повідомляв портал Знай.иа, Тіна Кароль розповіла про зйомки нового кліпу і звернулася до Полякової.

Також Знай.иа писав, що українці помітили недобре в новому кліпі Тіни Кароль.