Актриса Ксенія Мішина, будучи головною героїнею проекту "Холостячка", у фіналі дала згоду на пропозицію руки і серця гумористу Олександру Еллерту.

Вони продовжують жити разом, а разом з Сашею за серце Мішиної боровся його друг Андрій Рибак, який зараз перебуває у відносинах з Аліною. Він поділився досить кумедним "челленджем" і запропонував зібрати себе за 100 наявних гривень.

"У вас є 100 грн! Зберіть себе! 🥰Модельна зовнішність - 50 грн 🤔Високий інтелект - 60грн 💪Накачане тіло - 30 грн 😷Міцне здоров'я - 70 грн 🎵Гарно співаєш - 40 грн 👱♀️Завжди прокидаєшся з нормальною зачіскою - 90 грн 🚜Почуття гумору - 300 грн 💵Купа грошей - 80 грн 😜Можеш доторкнутися язиком до ліктя - безкоштовно 🎤Знаєш на пам'ять всі пісні @poplavskiy_michail - 20 грн", — написав він публікації.

Після цього він запропонував в коментарях написати смайли, які були обрані і попросив зізнатися, чи пробував хтось доторкнутися мовою до ліктя.

Андрій Рибак, скріншот: Instagram
Андрій Рибак, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Напевно модельну зовнішність🔥 😍", "😷 і 30 грн залишу на хліб", "Накачане тіло, міцне здоров'я. Воно зараз не завадить😂", "Я зупинюся на 20😂 😂 😂", "Вибираю почуття гумору і спів. Здачу можете залишити собі", "😷 і на радощах співати пісні Поплавського", "70 грн здоров'я", — написали користувачі в коментарях до публікації.

Коментарі, скріншот: Instagram (Андрій Рибак)
Коментарі, скріншот: Instagram (Андрій Рибак)

Нагадаємо, Кошовий поскаржився Еллерту з Холостячки на приниження: "Г*вно і товстун"

Як повідомляв "Знай.ua", ексфаворит Мішиної Рибак чесно розповів про стосунки з Аліною: "Нарешті вийшло"

Знай.ua писав, ексфаворит Мішиної Рибалка засвітився з новим коханням, українці оцінили: "Ну він і дракон"