Зовсім недавно, в ніч на 12 лютого, в Одесі, як і в багатьох інших українських областях, погіршилися погодні умови.

Городян застала хуртовина, сильний вітер і ожеледиця, тому комунальники і Спецтехніка працювали навіть у нічний час доби, прибираючи сніг і розсипаючи піщано-соляну суміш. Однак зараз в Інтернеті з'явилося відео, на якому відображені "самі вперті комунальники в світі". Так як вони, на вулиці, де вже зійшов сніг, продовжували працювати на спецтехніці з опущеною лопатою, "прибираючи" голий асфальт.

Видно навіть було, що від тертя ковша об поверхні створювалися іскри.

Комунальники, скріншот: Telegram
Комунальники, скріншот: Telegram

Проблеми з комунальниками спостерігаються не тільки в Одесі. Наприклад, у Києві вони відмовилися прибирати сніг на одній з доріг, заявляючи, що у них є пріоритети, які дороги їм все ж слід розчищати першими. У мережі виклали відео, на якому показано, що діти з дорослими не можуть подолати шлях. Хоча раніше витрачали на нього не більше 10 хвилин.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Нагадаємо, українські комунальники позмагалися в кмітливості з Ілоном Маском: лопати проти калюж. Розбиті дороги в Мукачеві набрали велику кількість води і через брак спеціальної техніки комунальники вирішили прибрати їх за допомогою лопат і тачанки.

Як повідомляв "Знай.ua", київські комунальники "забили" розчищати дорогу до школи для дітей з проблемами зору: "Не в пріоритеті"

Знай.ua писав, Франківчани веселяться в снігу, поки комунальники вколюють в три зміни: "Одна зима - різні емоції". Повідомляється, що жителі Франківська катаються по засніженому місту на лижах, поки комунальники займаються прибиранням доріг.