Нещодавно Аліна Гросу, українська співачка і акторка, презентувала нову пісню про кохання. Її вона записала разом із Романом Полянським - російським режисером і актором.

Пісня має назву “Полотенце”, вона розповідає про божевільне відчуття, знайоме усім закоханим. У кліпі можна побачити різні моменти з життя Аліни і Романа: молоді люди сміються, спілкуються, дуркують і обіймаються, хоча про статус стосунків між ними ніхто з акторів коментарів не давав. Можливо Гросу після гіркого досвіду свого першого шлюбу не поспішатиме ділитися своїми почуттями з усіма підписниками і світом.

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

Аліна спеціально виклала цей кліп 13 лютого - за день до свята усіх закоханих. Саме про нього Гросу написала у своєму пості: “Друзі, для вас, для закоханих для люблячих і для вільних наша пісня з @roman_polianskiy і mood video # Полотенце :) до дня всіх закоханих ❤️ хочемо дізнатися, що відчуваєте ви при перегляді? :)

P.s. а якщо у вас є друга половина, кохання всього життя, близький друг або краща подруга відзначайте його / її в коментах, нехай дізнається як сильно ви його / її любите 🙌🏽❤️🙏🏻 також виставляйте ваші спільні відео в Сторіс під цю пісню і відзначайте нас - а ми репостнемо і покажемо світові всю вашу любов ❤️ і будьте нарешті щасливі !!! 🤗😘”

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу притулилася грудьми до широкоплечого красеня - українці вже не шкодують зап'ястя

Як повідомляв "Знай.ua", Астаф'єва або Гросу: Бабка з "Маски" змусила українців сумніватися

Знай.ua писав, Аліна Гросу оплакує страшне горе: померла найрідніша