Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

Дівчина активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 320 тисяч осіб. До цього вона періодично ділилася всілякими знімками зі своїм коханим Розенко і з улюбленим французьким бульдогом Сарою.

Зараз же Олена-Крістіна Лебідь відпочиває з Павлом Розенком на гірськолижному курорті і ділиться звідти фотографіями. Вчора, наприклад, вона виклала несподіваний, пікантний і дуже небезпечний для її здоров'я знімок. Адже вона постала в одному лише купальнику на морозі. А зараз вони вирішили покататися на лижах зі схилу. Олена-Христина Лебідь поцілувала коханого в щоку і заявила про спеку на Мальдівах.

"Ні, ну на Мальдівах прям спека🥵 🙈 😂... В продовження ранкового посту😝 😝 😝", - написала телеведуча в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Фото вогонь🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "На Мальдівах занадто багато снігу", "Це ваш чоловік?", "Не згоріть на сонці ☀️️️⛅", "Крістіночка, зараз сидимо дивимося нові випуски, підкажіть, що ви робите з аферистами, які зловили, наприклад, той який хотів викрасти Вашу машину?", — написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, наречена Розенко показала радість з палицею в роті: "Набагато краще"

Як повідомляв "Знай.ua", наречена Розенко у купальнику на морозі втратила руку: "На Мальдівах похолодало"

Знай.ua писав, наречена Розенко Лебідь спробувала себе в ролі мами: суворе серце розтануло