На початку року співачка Michelle Andrade здійснила відразу дві своїх мрії: стала ведучою першого випуску "Орел&Решка" і вперше за довгий час злітала в рідну Болівію. Вона це зробила разом з екс-солістом" Время и стекло".

"Мало хто знає, що пару років тому я брала участь у кастингу @orelireshka_official ... і не пройшла його! Але мріяти не перестала і в найнесподіваніший момент стала ведучою самого класного тревел проекту! 10 ювілейний сезон, ще й у моїй рідній Болівії. Вмикайте вже @novy_channel і дивіться нашу з @positiff болівійську прем'єру!",- написала Андраде.

До посту Андрада опублікувала спільне фото з Позитивом на тлі блакитного неба і пальм.

Шанувальники прийшли в захват від спільного фото і новини Мішель. Вони зробили безліч компліментів як співачці, так і новому сезону тревел шоу і відзначили, що воно нереально круте, а випуск вийшов теплим і хорошим.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Круто бачив прем'єру вашого тревел шоу геть було нереально крутимо", " Тільки але дивувалися 😍 такий хороший, теплий випуск 😍 😍 😍 дуже сподобалося ❤️", "ви дуже класна ведуча))))", " Я теж колись хотів в Орел&решку потрапити🙌", " зараз дивлюся ваш випуск!!!дуже дужевно-ви на батьківщині"," вітаю Мішель!!)) Добре впоралася з новою для себе роллю ведучої)))👏🔥❤️", "Позитив тепер каламутить з малою", " дивлюся і це дуже дуже круто!0", " Мішель, ти молодець! Дуже радий за тебе! Люблю ❤️", " Ееей🔥 🔥. Завтра обов'язково сяду подивлюся😍", " Вже дивлюся нереально❤️", " органічно виглядайте !💑 ",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Позитив опинився в одній ванній з підопічною Потапа Мішель Андраде.

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Потапа Горова влаштувала " трійничок "з його другом Позитивом з"Время и Стекло".

Також "Знай.uа" писав, що підопічна Потапа Андраде співала на вулиці, щоб заробити на їжу.