Співачка і актриса Дарина Астаф'єва відвідала відкриття виставки Миколи Сологуба" реінкарнації любові " і розповіла Катерині Осадчій що думає про тиск оточуючих на незаміжніх дівчат після 30 років.

"Це крик душі. В першу чергу мені хочеться підтримати жінок, для яких, як і для мене це болюче питання і ще раз нагадати тим, не дуже добре вихованим людям, що так питати не дуже класно", - каже Даша.

Осадча поцікавилася, хто саме так говорить в її бік-близькі або фанати.

"Запитують всі, кому не лінь. І це можуть бути і близькі люди, і люди з моєї сім'ї: "Ну що, ну що, може вже в цьому році?". І мені здається, що таким питанням вони намагаються нас поставити в якісь рамки, що кожна жінка, якій за 30 років, вона повинна бути заміжньою і мати дітей. Мені дуже шкода, що в нашій країні це досі час неандертальців", - каже Даша.

У Астаф'євої є хлопець і він перебував під слідством. Коли йому повернули паспорт, то насамперед закохані вирушили відпочивати в Чорногорію, де дівчині на рибалці вдалося зловити майже двометрову барракуду, а також побували в Домінікані, де освоїли Серфінг.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Карді Бі заспівала російською хіт Даші Астаф'євої.

Як повідомляв "Знай.uа", Даша Астаф'єва гордо показала свій "самий оксамитовий персик".

Також "Знай.uа" писав, що Даша Астаф'єва підкорила пружними сідницями в бікіні посеред Буковеля.