Відома українська телеведуча Юлія Зорій розповіла про шлюб з віце-прем'єр-міністром Олексієм Резніковим і хейт в соціальних мережах.

Про це стало відомо після інтерв'ю для "Світського життя".

Відомо, що 25 липня минулого року ведуча "Ранок у великому місті" на ICTV Юлія Зорій вийшла заміж за віце-прем'єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексія Резнікова. Їх одруження було незвичайним - заповітні підписи вони поставили в Центрі надання адміністративних послуг в КПВВ "Каланчак", що знаходиться на кордоні Криму та Херсонської області.

Юлія Зорій розповіла, що співробітники КПВВ дуже переживали з цього приводу, оскільки не очікували приїзду віце-прем'єра. Молодят зустріли тепло - з хлібом, сіллю та іншим весільним приладдям.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Що примітно, у Юлії та Олексія різниця у віці 20 років (34 і 54 роки), що викликало хвилю обурень в суспільстві. Однак, телеведуча зізналася, що "всі хейтери, всі злісні коментарі і боти – це такий собі своєрідний податок за свою впізнаваність". Зорій підкреслила, що її більше б засмутило, якби ніхто нічого про неї не говорив.

Також відомо, що у Олексія Резнікова є дочка, яка є практично однорічною Юлії Зорій. Більш того, дівчина є директором телеканалу, на якому працює ведуча.

Що найцікавіше, заміжжя змусило Юлію стати бабусею в 34 роки. Вона зазначила, що це дуже круто: "тобто ти ще молода, але ти вже бабуся. І коли, наприклад, я можу когось із дітей забрати на якийсь гурток, і я приходжу там за старшим, вони регочуть: "О, бабця прийшла".

Нагадаємо, що Резніков передбачав долю Криму і Донбасу.

Як повідомляв портал Знай.иа, Сумська та Борисюк зіграли чергове весілля.

Також Знай.иа писав, що розлучена Вітвіцька заінтригувала фото з новим "бойфрендом".