Відома українська співачка Христина Соловій зізналася, як жити з 33 розміром ноги і що вона планує робити на День святого Валентина.

Детальніше про це виконавиця розповіла в інтерв'ю для "Світського життя".

На Українському Тижні моди Христина Соловій з'явилася в досить незвичайному образі в стилі бароко. Виконавиці зробили дуже пишну зачіску, вона одягла ніжну сукню з пишною спідницею і бантами, а образ доповнила чобітьми на високих підборах і платформі.

Дівчина зізналася, що це взуття було виконане на замовлення ще багато років тому, просто згадала вона про неї тільки зараз. Співачка подумала, що чоботи стануть відмінним доповненням незвичайного образу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Христина Соловій також заявила, що у неї 33 розмір ноги. Катю Осадчу це шокувало, адже вона не може уявити, як можна мати такий маленький розмір. Виконавиця розповіла, що вона не купує взуття в дитячих магазинах, а часто бере собі на 1-2 розміри більше. У закритих черевиках або сабо цього не помітно, а велика взуття ніяк не сковує її рухів.

Відомо, що у Соловій є таємничий коханий, про якого вона практично нічого не розповідає. На цей День святого Валентина у співачки буде 2 концерти, проте вона все одно має намір провести час з коханим. Христина зізналася, що очікує від нього в цьому році щось більшого, ніж просто романтична вечеря, проте не пропозиції, оскільки у неї специфічне ставлення до шлюбу.

Нагадаємо, що Соловій назвала цифру збитків після хакерської атаки неадекватного фаната.

Як повідомляв портал Знай.иа, спокуслива" хрещениця " Вакарчука Соловій схрестила ніжки на кріслі.

Також Знай.иа писав, що Христина Соловій запропонувала українцям побавитися.