На Донбасі в районі проведення ООС українські військовослужбовці підірвалися на невідомому пристрої. Три захисники України загинули.

Про це повідомили в прес-службі ООС.

"Сьогодні, 14 лютого, недалеко від населеного пункту Новолуганське, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», під час переміщення на позиції, в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули троє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил. На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Обставини з'ясовуються. Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблих воїнів...",- сказано в повідомленні.

Відомо, що підрив стався біля населеного пункту Новолуганське. Обставини події з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми розповідали, що два порушення режиму повного та всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 13 лютого 2021 року.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", поблизу населеного пункту Водяне, що на приазов'ї, російсько-окупаційні війська вели вогонь по наших позиціях з підствольних гранатометів. Таку ж зброю противник використовував проти наших захисників і неподалік від Старогнатівки", - сказано в повідомленні

Раніше ми повідомляли, після від'їзду Зеленського на Донбасі підірвався воїн ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленський зважився на жорсткі заходи, в ОП розповіли, що буде на засіданні РНБО.

Також "Знай.uа" писав, що воїн ЗСУ підірвався на міні на Донбасі: окупанти отримали по заслугах.