У новому сезоні " МастерШеф. Професіонали-3 " на СТБ судді Ектор-Хіменес Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський відібрали двадцятку кращих шеф-кухарів України. Давайте дізнаємося їхні імена.

Леонід Малюга

36-річний Леонід з міста Хмельницький. У професії він з 18 років. У його дитини непереносимість лактози, тому чоловік розгорнув свої вміння в бік правильного харчування. В даний момент працює шеф-кухарем в ресторанному комплексі" Смартсіті " в Хмельницькому.

Микола Мигаль

Микола виріс в Івано-Франківську в багатодітній родині, в якій бабуся хвалила його за приготовані страви. Після школи закінчив кулінарний коледж, потрапив на практику в хороший ресторан. З тих пір він вже 9 років успішно працює на кухні, був кухарем у величезній кількості закладів – від звичайних кафе до ресторанів мережевих готелів, має великий досвід роботи за кордоном. Готував для трьох президентів України.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Марина Собко

25-річна Марина родом з міста Умань. Працює в популярному ресторані "Queen" шеф-кондитером. Загальний стаж роботи в кондитерському цеху більше десяти років. Раніше займалася футболом і боксом. На кухню потрапила випадково. Мріє представити Україну на чемпіонаті світу з кондитерського мистецтва.

Владислав Давиденко

Владиславу 25 років, він з Києва. За освітою юрист, обожнює футбол, а за покликанням – кухар. Працює кухарем у столиці. Дуже пишається собою і своїми досягненнями в кулінарії. Від проекту хоче тільки перемоги, тому що на менше він не згоден.

Елеонора Баранова

Елеонорі 25, вона з Києва. Працює шеф-кухарем в ресторані "Fish&Pussycat Sushi Bar" в центрі столиці. У кулінарії вже більше 10 років. Любить японську, мексиканську, індійську кухню. Входить в" тупіт " – кулінарний проект, в якому шефи готують з тих продуктів, які знайдуть в поході.

МастерШеф. Професіонали, прес-служба СТБ
МастерШеф. Професіонали, прес-служба СТБ

Віктор Шайдецький

21-річний Віктор з Києва. У кулінарії працює з 15 років. Підробив документи для того, щоб працювати в готелі "Fairmont". Починав з офіціанта, але потім напросився і на кухню. Вважає "Fairmont" найкращим місцем роботи. Зараз Віктор є шеф-кухарем в ресторані київського готелю"Mercure".

Микола Люлько

30-річний Микола з Києва. Почав працювати з 7 класу, тому що мама одна ростила його і брата, а вони не хотіли сидіти у неї на шиї. Вважає себе успішною людиною: авто, квартира і оточення – до всього цього він прийшов сам. Знімає свій проект для ютуба в форматі інтерв'ю з шефами.

Ігор Андріяш

Ігор-власник власного бренду шоколадних цукерок. Родом він з Дніпра, йому 49 років. Свого часу з торгівлі перепрофілювався в шоколатьє. Своєю участю хоче показати, що власну справу починати ніколи не пізно.

Лілія Стоянова

33-річна одеситка Лілія-шеф-кухар ресторану "колаборація". З 2008 року працює в громадському харчуванні. Починала з пиццайоло. За 4 роки навчилася готувати і пішла працювати су-шефом, після чого — шефом. Мріє стати кращим криза-менеджером в Україні і змінити стереотип, що кулінарія – Чоловіча робота.

Володимир Юрін

Володимиру 34 роки, родом учасник з Луцька. За освітою-інженер електроприладів, але вже 11 років працює в громадському харчуванні. Відкривав Ресторани, займався кухнями у великих розважальних проектах, працював у Києві, але зрозумів, що поспіх і пресинг – це не його. Тому вирішив відкрити власну піцерію в Луцьку, де зараз і працює.

Неля Бадамшина

30-річна дівчина родом з Кропивницького. Неля-шеф-кухар в розважальному центрі рідного міста. Закінчила профільний технікум, після чого пішла працювати в дитяче кафе. Також працювала в Європі, але перед карантином повернулася з Фінляндії додому.

Стелла Клименко

У Киянки Стелли зараз свій бізнес: вона готує соуси, маринади, конфітюри, варення. На кухні почала працювати з 16 років, ще під час навчання на архітектора. У дівчини величезний досвід роботи в Азії, Польщі, Європі на позиції соусье.

Владислав Цимбалюк

На роботу кухарем 32-річного киянина Владислава надихнула британський шеф, кулінарні курси якої показували по телевізору. З тих пір він 10 років в громадському харчуванні. Мріє відкрити свій магазин напівфабрикатів, яким довірятимуть.

Микола Овчаренко

22-річний киянин Микола вивчився в Житомирі за фахом кухаря-бармена. Пішов працювати в ресторан грузинської кухні, а потім європейської. Пізніше бабуся запросила його до Італії попрацювати кухарем у місцевому закладі. Через 4 місяці повернувся в Україну і вийшов на кухню мексиканського ресторану, де зараз працює су-шефом.

МастерШеф. Професіонали, прес-служба СТБ
МастерШеф. Професіонали, прес-служба СТБ

Віталій Нужний

Віталій з Харкова, йому 27 років. 9 з них він працює на кухні, останнім часом тільки бренд-шефом. Ніколи не мовчатиме, і якщо вважатиме рішення суддів неправильним, готовий викликати на кулінарний поєдинок кожного з них.

Ігор Міщенко

Ігор родом з Мукачева, йому 32 роки. На кухні працює ще з часів навчання на першому курсі училища. Вже 10 років є шеф-кухарем ресторану "Бульвар". Крім того складається в атестаційній комісії ПТУ, в якому навчався. Володіє власною м'ясною крамницею на ринку.

Радек Конечни

Шеф-кухарю 49 років, він живе в Харкові. Радек-кухар в третьому поколінні, його бабуся і тато працювали в громадському харчуванні. Радек-акредитований суддя, який часто судить українські кулінарні конкурси, а тепер хоче побувати по інший бік суддівського столу.

Лідія Корнієнко

41-річна Лідія прийшла працювати на кухню на посаду помічника кухаря. Переїхала до Одеси, бо там відкривався цікавий для неї формат-контактний бар "Ніпер Бар", де гості збирають і готують страви самі. Зараз працює су-шефом. Мама трьох дітей.

Руслан Яковлєв

Руслан з Одеси, йому 26 років. Вивчився на лікаря, поїхав до Іспанії підтверджувати диплом, який так і не підтвердив. Повернувся в Миколаїв, де друг запропонував йому піти попрацювати на кухню, і йому сподобалося.

Дмитро Кузнєцов

Дмитро - теж одесит. Йому 30 років. У кулінарії вже 15 років, попрацював у багатьох закладах. Мріє відкрити кулінарну школу і написати книгу. Вважає, що на кухні головний – гість, а всі інші проблеми потім.

Раніше ми повідомляли, зірка "МастерШеф" поділився неймовірним десертом з ялини, навіть у ресторанах не замовиш.

Як повідомляв "Знай.uа", Клопотенко показав, як по-швидкому зняти стрес.

Також "Знай.uа" писав, що Клопотенко поділився рецептом геніального пирога.