Ілон Маск продовжує бути бізнесменом з великими амбіціями, який дозволяє собі вмішуватися у справи міжнародної політики. Цього разу одіозний багач-винахідник “поліз” до самого Путіна.

Ілон Маск написав два твіти. Перший англійською мовою, з офіційним тегом Кремля. Це звартення пропонувало: “Ви не б хотіли долучитися до розмови зі мною у Клубхаусі?”. Другий твіт, який Маск написав згодом, був російською мовою: “Було б великою честю поговорити з вами”. Невідомо про що хоче говорити Маск з президентом Росії.

Скріншот Twitter
Скріншот Twitter

Клубхаус (Clubhouse) - це нова соціальна мережа, яка набуває популярності на Заході. Ідея її - спілкування можливе лише завдяки голосовим повідомленням. Цю мережу розробили колишні співробітники IT-гіганта Гугл.

Немає відомостей щодо володіння Маском російської мови, хоча це вже не вперше, коли магнат писав короткі фрази нею в мережі. Цьому неочікуваному знанню існує два пояснення: Маск міг скористатися допомогою онлайн перекладачів, або ж попросити допомоги у своєї подруги, Граймс, - канадської співачки українського походження, яка володіє російською мовою. Саме Граймс стала матір'ю шостої дитини бізнесмена у 2020 році.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше повідомляли, українець заснував PayPal разом з Ілоном Маском і став мільярдером: історія успіху Макса Левчина.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський запросив Маска до Житомира: "Заберіть у своєї секретарки гаджети".

Знай.uа писав, Ілон Маск став найбагатшою людиною: засновник Tesla втер носа власнику Amazon.