Відома голлівудська актриса і дружина британського принца Гаррі Меган Маркл знову вагітна.

Стало відомо, що дружина принца Гаррі Меган Маркл знову носить дитину. За інформацією від представників королівської сім'ї, малюк Арчі, спільна дитина королівської пари, стане старшим братом.

Про радісну новину стало відомо від автора біографії Меган Маркл і принца Гаррі Оміда Скобі, який повідомив про це в соціальній мережі Twitter.

"Дитячі новини! "Ми можемо підтвердити, що Арчі буде старшим братом", - сказав представник Гаррі і Меган. "Герцог і герцогиня Сассекські дуже раді, що чекають другу дитину", - зазначено в повідомленні.

Раніше про другу вагітність Меган Маркл ходили лише чутки, проте королівська пара не підтверджувала їх довгий час.

Як раніше повідомляли ЗМІ, підозрювати про вагітність Меган Маркл почали ще навесні 2020 року. Чутки свідчили, що про свою вагітність актриса сповістила королеву Єлизавету II 6 травня минулого року, коли їх з Гаррі первістку Арчі виповнився рік.

Нагадаємо, що Єлизавета II в дев'ятий раз стала прабабусею: принцеса народила хлопчика.

Як повідомляв портал Знай.иа, старша сестра герцогині Сассекської Меган видала давно обіцяну книжку про дитинство і юність дружини принца Гаррі.

Також Знай.иа писав, що британські та світові ЗМІ обговорюють досить дивний інцидент: з свідоцтва про народження Арчі, сина принца Гаррі і Меган Маркл було прибрано ім'я матері.