Старша сестра герцогині Сассекської Меган видала давно обіцяну книжку про дитинство і юність дружини принца Гаррі. Про скандальне видання написав The Daily Mail.

56-річна Саманта, у якої з Меган Маркл спільний батько, назвала свої мемуари "щоденник сестри принцеси-нахаби. Частина перша". Відомо, що вона вже працює над другою частиною книги, яка буде називатися "в тіні герцогині".

Саманта заявила, що правда виявляється ще більш дивною, ніж вигадки про Маркл. У книзі сестра сильно розкритикувала Меган за те, що вона уникала своїх американських родичів і відреклася від їхнього батька Томаса після того, як він не зміг відвідати королівське весілля після серцевого нападу.

Зате саму ж Саманту з невідомих причин Меган не запросила на весілля, а коли сестра приїхала без запрошення, її не пропустили за ворота палацу.

Принц Гаррі і Меган Маркл, instagram.com/sussexroyal
Принц Гаррі і Меган Маркл, instagram.com/sussexroyal

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сестра, яка старша за Меган на 17 років, розповідає про час, коли майбутня герцогиня була ще немовлям. Саманта згадує, що Меган все просто обожнювали, адже вона була дуже милою і красивою дівчинкою.

Але, чим старше вона ставала, тим менше була схожа на свого батька і більше переймала риси від матері. Меган стала пихатою і сестри віддалилися один від одного.

У книзі Саманта згадує, як Меган здобула популярність після того, як отримала свою роль в телевізійній юридичній драмі "костюми" того ж року, коли вийшла заміж за свого першого чоловіка, продюсера Тревора Енгельсона.

Меган Маркл, фото: gettyimages
Меган Маркл, фото: gettyimages

Автор мемуарів образилася на слова принца Гаррі, який в одному з інтерв'ю заявив, що після одруження королівська сім'я стала для Меган сім'єю, якої та ніколи не мала.

"наші життя не завжди були легкі, і ніхто не досконалий. Ми сміялися, погоджувалися, не погоджувалися і прощали один одному, саме це робить сім'ї такими особливими", - заявила Саманта.

Відзначається, що сестри Востаннє бачилися ще в 2008 році.

Піар-команда Меган Маркл ніяк не прокоментувала вихід книги в США, але раніше повідомлялося, що, коли герцогиня дізналася про плани сестри, вона розридалася і "відчула, що її нудить".

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images

Тим часом, Меган видала власну біографічну книгу під назвою "У пошуках свободи: Гаррі, Меган і створення сучасної королівської сім'ї". Там герцогиня розповіла, що королівське життя зовсім не схоже на казку.

З 1 квітня принц Гаррі і Меган Маркл перестали виконувати обов'язки членів британської королівської сім'ї. Щоб отримати право переїхати в США, працювати і займатися власним бізнесом, їм довелося відмовитися від звернення "ваша Королівська Високість", державного фінансування і торгової марки Sussex Royal. Однак в найближчий рік вони зможуть розраховувати на допомогу принца Чарльза, батька Гаррі, який буде оплачувати витрати сина і невістки з особистих коштів.

Зараз Меган, Гаррі і їх син Арчі живуть в Санта Барбарі (Каліфорнія) в маєтку за $14 мільйонів.

Раніше ми повідомляли, принц Гаррі і Меган Маркл таки догралися, Єлизавета II хоче позбавити їх титулів.

Як повідомляв "Знай.uа", Британський палац викреслив ім'я Меган Маркл з сертифіката про народження її сина.

Також "Знай.uа" писав, що Гаррі і Меган після втечі з-під опіки Єлизавети II дали про себе знати, ніхто і не чекав.