Тіна Кароль, яка вперше за декілька років опинилася на шоу "Голос країни" без свого екранного кавалера з Молдови, не знає, де Дан Балан, а тому запитує про це у папуги.

На одній із фан-сторінок співачки з'явилося цікаве відео. На ньому Тіна посеред великої кухні у білій кофтинці їсть шматочок грейпфруту. В цей час голос за камерою запитує її: “А де Дан Балан?” На задньому фоні чути шум, Тіна повертається на цей звук і говорить: “Аркашо, де Дан Балан?”

Аркаша - папуга Тіни Кароль породи Жако. Його колись подарував співачці її нині покійний чоловік. Папуги Жако - надзвичайно кмітливі і винахідливі. Згідно з деякими дослідженнями, папуги цієї породи мають інтелект трирічних дітей. Тому насправді запитати такого розумного папугу про місцезнаходження Дана - не така дурна ідея, він справді міг знати відповідь на це запитання. Варто відзначити, що на цьому відео Тіна випромінює якусь неземну красу: холодний колір обличчя, випрямлене волосся, великі очі і спокусливі губи.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Аркаша - неодноразово ставав героєм фанатських відео Тіни. На одному з таких відео Тіна підходить до великої клітки, де сидить Аркаша і просить його “дати п'ять”. Аркаша піднімає лапку і махає головою. На це Тіна йому відповідає: “Курочка, хороша пташка”.

Нагадаємо, Тіна Кароль і Дан Балан не приховують теплих почуттів: "Кохання в серцях".

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль показала, як Дан Балан цілує їй ноги.

Також "Знай.uа" писав, що самотня Тіна Кароль прийняла поцілунок Олега Винника на очах у всієї України.